Poniedziałek, 23 października 2017. Imieniny Edwarda, Marleny, Seweryna

Komplet punktów piłkarzy Łyny w Knopinie

2016-05-08 17:53:56 (ost. akt: 2016-05-08 17:56:06)

Zwycięstwem gości zakończył się mecz 24. kolejki klasy okręgowej, w którym piłkarze Łyny Sępopol zagrali na wyjeździe z przedostatnim w tabeli Danpolem Knopin.

Łyna zwyciężyła 2:1. Bramki dla drużyny z Sępopola zdobyli Szymon Lemański oraz Piotr Dobrzyński.

Łyna ma więc teraz 29 punktów i zajmuje w tabeli 11. miejsce. W następnej kolejce będzie podejmować ostatni w tabeli Start Kruklanki.

kwk

Czytaj e-wydanie
Podziel się informacją: Pochwal się tym, co robisz. Pochwal innych. Napisz, co Cię denerwuje. Po prostu stwórz swoją stronę na naszym serwisie. To bardzo proste. Swoją stronę założysz klikając " Tutaj ". Szczegółowe informacje o tym czym jest profil i jak go stworzyć: kliknij
Problem z założeniem profilu? Potrzebujesz porady, jak napisać tekst? Napisz do mnie. Pomogę: Igor Hrywna
Polub nas na Facebooku:

Zobacz także

Komentarze (9) pokaż wszystkie komentarze w serwisie

Dodaj komentarz Odśwież

Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB

  1. do Vikcia #1991174 | 80.52.*.* 12 maj 2016 14:31

    zainteresuj sie swoją vikcia i nie pie.....ol tu głupot

    ! - + odpowiedz na ten komentarz

  2. Vikcia #1990267 | 95.160.*.* 10 maj 2016 22:55

    haha a Łukasz nie powinien pałzować ?? :) Uważajcie z Kruklankami :D bo jeszcze Łyna w A klasie za rok zagra.. hehe

    Ocena komentarza: poniżej poziomu (-2) ! - + odpowiedz na ten komentarz

  3. kibi #1989601 | 188.146.*.* 9 maj 2016 20:27

    zgadzam sie z fanem

    ! - + odpowiedz na ten komentarz

  4. fan #1989083 | 94.254.*.* 8 maj 2016 20:57

    Pokazaliście swoją moc , umiejętności i pelen profesjonalizm w Knopinie 0:0. Hahaha

    Ocena komentarza: warty uwagi (3) ! - + odpowiedz na ten komentarz

  5. Xxx #1989059 | 46.77.*.* 8 maj 2016 20:13

    Hehe chyba kolego dzis tez nie wiele zabrakło żeby knopin i was ugryzl, nieprawda? 5 minut przed koncem juz wasi kibice krzyczeli do sedziego zeby konczyl. A apropo duzyn Victori i Lyny to Viktoria sporo lepsza pilkarsko od grajacej bez pomyslu Lyny. Komentarz obiektywny, widzialem oba spotkania

    Ocena komentarza: poniżej poziomu (-1) ! - + odpowiedz na ten komentarz pokaż odpowiedzi (2)

    Pokaż wszystkie komentarze (9)

    Zagraj w GRY.wm.pl

    • Goodgame Empire
    • Goodgame Big Farm
    • Goodgame Poker
    • Shadow Kings - The Dark Ages